Indmeldelse i Kolding Jagtforening

Du bør kun udfylde denne formular om indmeldelse efter aftale med foreningen. Kom evt. ud og besøg os eller kontakt Kolding Jagtforenings formand og få en snak omkring din indmeldelse.

Som medlem af Kolding Jagtforening, får du mulighed for at deltage i forskellige arrangementer, blive inviteret på jagt og du får mulighed masser af social samvær med andre der deler interessen for jagt.

Da langt de fleste medlemmer af Kolding Jagtforening er aktive jægere, er der rig mulighed for at udvide dit ‘jagt-netværk’ og det er ikke ualmindeligt, at flere af vore medlemmer ender med at være i jagtkonsortie sammen.

Da vore medlemmer er både nyjægere og ‘gamle’ jægere er der ved et medlemsskab rig mulighed for at udveksle erfaringer, spørge andre til råds og dele fortællinger og sjove historier.

Navn*

Efternavn*

By*

Postnummer*