Nyttig information

Alle er velkommen

Der er klubaften i klubhuset på Eliassensvej 116, 6000 Kolding den 1. torsdag hver måned fra kl. 19:00 til kl. 21:00.
Klubhuset er lukket i juli måned. For yderligere information, kontakt Kolding Jagtforening.

Der vil til tider være information om programsat temaarrangementer på klubaftenene; f.eks. foredrag, kragefældebygning, osv. Hvis du har et godt forslag, eller hvis der er noget du gerne vil bidrage med, så ser vi frem til at høre fra dig. Du kan kontakte os direkte her.

Alle er velkomne til foreningens arrangementer.

Regler i Kolding Jagtforening

• Der skal forevises jagttegn og våbentilladelse ved alle skydninger!
  • Der er riffelinstruktører til stede under alle skydninger. Brug dem, hvis du har brug for hjælp.
  • Der må ikke ryges i klubhuset. Dette kan gøres i vinterhaven.
  • Hunde må ikke opholde sig i klubhuset.

I klubhuset er der et søm, der skal udsmykkes. Hver med til at vinde en flaske vin ved at hænge et dyr på sømmet 1 måned før juleafslutning. Der vil blive trukket lod om gevinsten.

Kort til jagtsæsonen

Kolding Jagtforening har lejet et stykke jord ved Ballum Enge. Kort kan købes 1. torsdag i måneden i klubhuset hos Benny Madsen.

• Kort til jagtsæsonen – 250,00 kr.
  • Gæste kort – 250,00 kr.
  • Overnatning i huset i Ballum for sæsonen (incl. nøgle) – 250,00 kr.
    (50,00 kr. er depositum for nøgle som tilbagebetales ved sæsonafslutning)

Information om kommende aktiviteter

Du kan se kommende aktiviteter på vores kalender.

Jagttegn

Hvor er det bedst at lære at gå på jagt? I en aftenskole eller hos rigtige jægere? Vi har i mange år haft stor succes med at uddanne nyjægere.

Vores kurser ledes af yderst motiverede og kyndige instruktører, samt skydeinstruktører med mange års erfaring i undervisning og skydeinstruktion.

I Danmark – på landsplan – dumper ca. 37%* af alle aspiranter, når de første gang går op til jagttegnsprøven. Vi er stolte af at kunne dokumentere en beståelsesprocent tæt på de 100%.

Henvendelse ang. jagttegn sker til Gunnar Thrane på +45 29 12 84 42 eller g.thrane@mail.dk

*Kilde: Vildtinformation 2007

Vedtægter

Nedenunder kan du downloade og se vedtægterne for Kolding Jagtforening. De er senest revideret den 28. oktober 1991 i Kolding.

Vedtægter for Kolding Jagtforening