Trofæ

Vigtige nyheder fra Kolding Jagtforening

Her kan du læse om vigtige nyheder fra Kolding Jagtforening, siden opdateres løbende.

Ny bestyrelse

På den stiftendegeneralforsamlingen mellem Kolding Jagtforening og Kolding Omegns Strandjagtforening den 10. september 2018 valgtes en ny bestyrelse for Kolding Jagtforening. Den nye bestyrelse kan ses på siden bestyrelse.

Nyt design

Kolding Jagtforenings hjemmeside har endnu engang fået et nyt og mere brugervenligt design, der gør det lettere for dig som medlem af foreningen at finde rundt på siden, se kommende begivenheder og læse om foreningen.

Ny Facebook-side

Har du lyst til at blive opdateret med det nyeste fra Kolding Jagtforening (kommende jagter, osv.) direkte på din Facebook-newsfeed? Så giv os et “Like” på vores nye Facebook-side – vi glæder os til at høre fra dig !

Gå til Facebook